maanantai 3. toukokuuta 2010

Nokkakivi - Lievestuore

Kohderyhmänä Nokkakiven Puistolla on etupäässä lapsiperheet. Pienten lasten kanssa rauhallisessa puistossa on helppo liikkua, ja laitekanta sisältää runsaasti nuorimmillekin lapsille sopivia laitteita. Pensaista tehty labyrintti on ainoa täysikokoinen kasveista tehty labyrintti Suomessa, ja saavuttanee täyden korkeuden kesällä 2010 tai 2011.

Nokkakiveen kuuluu myös viereinen Sirkusmaailma, jossa on saman katon alla Sirkusmuseo, iso pelihalli ja peliautomaattimuseo, jossa wanhoja pelikoneita pääsee pelailemaan pelkän pääsymaksun hinnalla vaikka koko päivän.


Nokkakiven Puistossa on myös aikuisille sopivia laitteita, sekä hurjempia pyörityslaitteita, että rauhallisempia koko perheen suosikkeja. Laitteisiin saa kertalippuja, mutta myös rannekkeet ovat hyvin edullisia, ja tulevat halvemmaksi jo muutaman ajokerran jälkeen. Tällöin myös perheen pienimmille tarjoutuu tilaisuus käydä vanhempien seurassa isommissakin laitteissa.

Puisto sijaitsee Jyväskylän ja Kuopion välisen valtatie 9:n (E63) varrella, noin 20 km Jyväskylästä itään, aivan Laukaanhovin matkailukeskuksen vieressä.

http://www.nokkakivi.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti